Ψηφίσατε: Η «αγγλική» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «αγγλική» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «αγγλική» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

bet365

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίστηκε σε all-time 11αδες με κριτήριο την εθνικότητα και το κοινό του gazzetta.gr ανέδειξε εκείνη της Αγγλίας ως την κορυφαία μεταξύ των επιλογών.

Ενδεχομένως κάτι λείπει στο κέντρο, που να την κάνει λίγο πιο ισορροπημένη αμυντικά. Σε όλες τις γραμμές όμως η ποιότητα ξεχειλίζει και γι΄αυτό η ψηφοφορία έληξε συντριπτικά υπέρ της!

Το gazzetta.gr έβαλε τη φαντασία να δουλέψει, συγκέντρωσε τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και έφτιαξε 11αδες με αυτό το κριτήριο.

Στους «κόκκινους διαβόλους» η ψήφος του κοινού πήγε στην Αγγλία, που συνδύασε παρελθόν και παρόν με τρόπο τέτοιο που «δεν είχε» αντίπαλο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @manchesterunited από κάθε γωνιά του κόσμου! Ο Μπέκαμ, ο Ράσφορντ αλλά και ο Μπόμπι Τσάρλτον Best of Great Britain με Μπεστ, Κιν και Γκιγκς Πογκμπά, Εβρά και Καντονά στην ίδια 11αδα Λίγο... Κρόιφ, με Φαν ντερ Σάαρ και Φαν Νίστελρόι Και 3 bonus, με ταλέντο από Σκανδιναβία, Ευρώπη και Λατινική Αμερική! Ποια είναι η αγαπημένη σας; #manchesterunited #manchester #reddevils #oldtrafford #legends #mancunians #england #greatbritain #france #netherlands #alltimestars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

Φέρντιναντ και Γκάρι Νέβιλ έφεραν «άρωμα» Champions League στην άμυνα, ο Τζίμι Ρίμερ ήρθε από τα ένδοξα '60s-'70s για να κάτσει στα δοκάρια, Μπέκαμ και Σκόουλς «έδεσαν» στο κέντρο και Τσάρλτον-Ράσφορντ «συναντήθηκαν» ιστορικά σε μια επίθεση-φωτιά, με κοινό σημείο το έμβλημα και τα χρώματα!

Δεύτερη αναδείχθηκε η «Best of Europe» με Ντε Χέα-Βίντιτς-Κριστιάνο Ρονάλντο και ακριβώς πιο πίσω η 11αδα της Βρετανίας, που παρά την παρουσία των Μπεστ, Κιν, Γκιγκς δεν κέρδισε την «καρδιά» των αναγνωστών. Εξάλλου «καταποντίστηκε» η Μεικτή Σκανδιναβίας, που βέβαια δεν είχε τίποτα να επιδείξει πλην των τρομερών Σμάιχελ, Ζλάταν και Σόλσκιερ!

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο σκοπός της συγκρότησης των 11αδων δεν ήταν η ανάδειξη των κορυφαίων, αφού πολλές φορές τα κριτήρια διαφέρουν, ούτε να φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί σε αγώνα. Απλά ένα «μάζεμα» των αστεριών της ιστορίας κάθε ομάδα, σε ένα ξεχωριστό «what if» που ταιριάζει μόνο στο playstation ή στο FM!

Σειρά έχουν τις επόμενες ημέρες και άλλες μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου!

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα