Ψηφίσατε: Η «Βest of Europe» της Ρεάλ Μαδρίτης έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «Βest of Europe» της Ρεάλ Μαδρίτης έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «Βest of Europe» της Ρεάλ Μαδρίτης έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

bet365

H Ρεάλ Μαδρίτης χωρίστηκε σε all-time 11αδες με κριτήριο την εθνικότητα και το κοινό του gazzetta.gr ανέδειξε εκείνη της «Best of Europe» ως την κορυφαία μεταξύ των επιλογών.
bwin - Ντόρτμουντ - Μπάγερν με μεγάλες αποδόσεις και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μπακ που «δαγκώνουν», στόπερ με δύναμη και κλάση, εξτρέμ γεμάτα ποιότητα κι επίθεση-φωτιά!

Αν η συγκεκριμένη έκδοση της Ρεάλ Μαδρίτης μπορούσε με κάποιον τρόπο να συνυπάρξει στο γήπεδο, λίγες θα ήταν οι ομάδες που θα μπορούσαν να την ανταγωνιστούν σε πληρότητα και ικανότητα, αφού δεδομένα πρόκειται για μερικούς εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ιστορίας της και όχι μόνο.

Το gazzetta.gr έβαλε τη φαντασία να δουλέψει, συγκέντρωσε τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και έφτιαξε 11αδες με αυτό το κριτήριο.

Στη «Βασίλισσα» η ψήφος του κοινού πήγε στην «Best of Europe», που είχε το δίδυμο Μπέκαμ-Φίγκο των '00s, τον Κριστιάνο που «έγραψε» ιστορία στο Μπερναμπέου, αλλά και τον Μόντριτς και τον Κουρτουά που συνεχίζουν με τα λευκά στη Μαδρίτη. Η διαφορά πάντως από την τρομερή «ισπανική» Ρεάλ ήταν τόσο μικρή, που δείχνει πως έγινε ντέρμπι μέχρι τελευταίας ψήφου!

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο σκοπός της συγκρότησης των 11αδων δεν ήταν η ανάδειξη των κορυφαίων, αφού πολλές φορές τα κριτήρια διαφέρουν, ούτε να φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί σε αγώνα. Απλά ένα «μάζεμα» των αστεριών της ιστορίας κάθε ομάδα, σε ένα ξεχωριστό «what if» που ταιριάζει μόνο στο playstation ή στο FM!

Σειρά έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και άλλες μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου που θα ακολουθήσουν!

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

 

LA LIGA Τελευταία Νέα