Ψηφίσατε: Η «βραζιλιάνικη» Μπαρτσελόνα έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «βραζιλιάνικη» Μπαρτσελόνα έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

Ψηφίσατε: Η «βραζιλιάνικη» Μπαρτσελόνα έχει την πιο δυνατή 11αδα (pics)

bet365

H Μπαρτσελόνα χωρίστηκε σε all-time 11αδες με κριτήριο την εθνικότητα και το κοινό του gazzetta.gr ανέδειξε εκείνη της Βραζιλίας ως την κορυφαία μεταξύ των επιλογών.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δεν είναι η πιο ισορροπημένη, με ορθολογικές επιλογές σε κάθε θέση. Έχει ουσιαστικά δυο αριστερά μπακ και κανέναν στο κέντρο να μαρκάρει. Ωστόσο «ξεχειλίζει» από ποιότητα και «μαγεύει» στην ιδέα!

Το gazzetta.gr έβαλε τη φαντασία να δουλέψει, συγκέντρωσε τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και έφτιαξε 11αδες με αυτό το κριτήριο.

Στη Μπαρτσελόνα η ψήφος του κοινού πήγε στη Βραζιλία, που είχε και Νεϊμάρ και Ροναλντίνιο και Ρομάριο αλλά και Ντάνι Άλβες! Με 38% η «Σελεσάο» προσπέρασε την Αργεντινή, που είχε Μέσι-Μαραντόνα, αλλά δεν... αγαπήθηκε εξίσου!

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο σκοπός της συγκρότησης των 11αδων δεν ήταν η ανάδειξη των κορυφαίων, αφού πολλές φορές τα κριτήρια διαφέρουν, ούτε να φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί σε αγώνα. Απλά ένα «μάζεμα» των αστεριών της ιστορίας κάθε ομάδα, σε ένα ξεχωριστό «what if» που ταιριάζει μόνο στο playstation ή στο FM!

Σειρά έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και άλλες μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου που θα ακολουθήσουν!

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα