11άδες ανά χώρα: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

11άδες ανά χώρα: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χωρισμένη» σε Εθνικές ομάδες! (pics & poll)

bet365

Το gazzetta.gr ξεψαχνίζει τα ρόστερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και παρατάσσει τους παίκτες ανά εθνικότητα, δημιουργώντας ξεχωριστές all time 11αδες από συγκεκριμένες χώρες!

Η ζωή χωρίς αγώνες συνεχίζεται, όπως και τα «πειράματα» μεταξύ παρελθόντος και παρόντος! Το gazzetta.gr επιχείρησε να… πειραματιστεί με τους παίκτες που κατά καιρούς έχουν αγωνιστεί στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, να τους καταγράψει και να «παρουσιάσει» στο Instagram ένα… what if: πως θα ήταν οι ομάδες αν συνυπήρχαν ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ανά εθνικότητα.

Μετά τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, σειρά έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ράσφορντ και Τσάρλτον (Αγγλία), Σταμ και Φαν Πέρσι (Ολλανδία), Πογκμπά και Εβρά (Γαλλία), στις ίδιες ομάδες! Η ιδέα είναι απλή: μια 11αδα από τις χώρες που συμπληρώνουν 11αδες, συν ένα «μείγμα» απ' αυτές που δεν τα καταφέρνουν. Για παράδειγμα, Σουηδοί, Δανοί και Νορβηγοί δεν θα μπορούσαν να είναι «αυτοδύναμοι» στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, επομένως συνέθεσαν την «Εθνική» Σκανδιναβίας!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @manchesterunited από κάθε γωνιά του κόσμου! Ο Μπέκαμ, ο Ράσφορντ αλλά και ο Μπόμπι Τσάρλτον Best of Great Britain με Μπεστ, Κιν και Γκιγκς Πογκμπά, Εβρά και Καντονά στην ίδια 11αδα Λίγο... Κρόιφ, με Φαν ντερ Σάαρ και Φαν Νίστελρόι Και 3 bonus, με ταλέντο από Σκανδιναβία, Ευρώπη και Λατινική Αμερική! Ποια είναι η αγαπημένη σας; #manchesterunited #manchester #reddevils #oldtrafford #legends #mancunians #england #greatbritain #france #netherlands #alltimestars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) στις

Όπως και στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ, ξεπεράσαμε κριτήρια όπως: «ποιοι είναι οι καλύτεροι», αφού αυτά είναι υποκειμενικά, καθώς και δυσκολίες όπως μην υπάρχει ευκρινές φωτογραφικό υλικό, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποιοτικά (πχ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από τα ‘50s, τα ‘60s κλπ).

Photo Credits: Άννα-Μαρία Καλογεράκη

 

Τελευταία Νέα