Φόρεστ: Κατηγορίες για τη Νότιγχαμ μετά το ξέσπασμα κατά του Τίρνεϊ - Καμία ενέργεια ενάντια στον Μαρινάκη

Φόρεστ: Κατηγορίες για τη Νότιγχαμ μετά το ξέσπασμα κατά του Τίρνεϊ - Καμία ενέργεια ενάντια στον Μαρινάκη

Newsroom
Μαρινακης

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορήθηκε από την αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) μετά τις διαμαρτυρίες της που ακολούθησαν την ήττα του Σαββάτου στην Premier League από τη Λίβερπουλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορήθηκε για τη συμπεριφορά της προς τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ μετά την αμφιλεγόμενη νίκη της Λίβερπουλ (0-1) το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία ενέργεια εναντίον του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την αντιπαράθεσή του με τον ρέφερι μετά τον αγώνα.

Ο βοηθός προπονητής της Φόρεστ, Στίβεν Ριντ, κατηγορήθηκε επίσης για προσβλητική και υβριστική γλώσσα τόσο πριν όσο και μετά την κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών μετά το νικητήριο τέρμα των Reds στο 99' στο «City Ground».

Ο Μαρινάκης θυμίζουμε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα και ακολούθησε τον Τίρνεϊ στο τούνελ, αν και γίνεται κατανοητό ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά στον Έλληνα εφοπλιστή στο φύλλο αγώνα του διαιτητή.

Ένας εκπρόσωπος της FA είπε: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Στίβεν Ριντ έχουν κατηγορηθεί μετά τον αγώνα τους στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Λίβερπουλ. Υποστηρίζεται ότι ο σύλλογος απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι παίκτες του ή/και οι επιβαίνοντες του τεχνικού χώρου δεν συμπεριφέρθηκαν με ακατάλληλο τρόπο μετά το τελευταίο σφύριγμα. Επιπλέον φέρεται ότι η γλώσσα του προπονητή προς έναν διαιτητή μετά το τελικό σφύριγμα ήταν υβριστική ή/και προσβλητική, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του, και επίσης φέρεται ότι ενήργησε με ανάρμοστο τρόπο και/ή χρησιμοποίησε υβριστική ή/και προσβλητική γλώσσα. προς έναν διαιτητή του αγώνα μετά την αποβολή».

Η Φόρεστ και ο Ριντ έχουν προθεσμία έως τις 13 Μαρτίου για να απαντήσουν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τίρνεϊ δεν θα διαιτητεύσει αγώνα της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά θα είναι στο VAR για το Άρσεναλ - Μπρέντφορντ το Σάββατο. Μετά τον αγώνα, ο πρώην διαιτητής της Premier League, Μαρκ Κλάτενμπουργκ, ο οποίος τώρα εργάζεται στη Φόρεστ ως αναλυτής διαιτησίας είπε: «Εάν ο διαιτητής πρόκειται να διακόψει τον αγώνα για τραυματισμό στο κεφάλι, εάν αισθάνεται ότι υπάρχει, δικαίως του επιτρέπεται να το σταματήσει. Ωστόσο, η μπάλα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που έχει την κατοχή. Και η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε ξεκάθαρα αυτή την κατοχή»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα