Λιντς - Τσέλσι 3-0: Τα Παγώνια... πάτησαν το «φάντασμα» των Μπλε

Λιντς - Τσέλσι 3-0: Τα Παγώνια... πάτησαν το «φάντασμα» των Μπλε

bet365

Η Τσέλσι ήταν αποκαρδιωτική στο «Elland Road» και έχασε από την εξαιρετική Λιντς του Τζέσι Μαρς με 3-0. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ στην τρέχουσα Premier League.

Η Τσέλσι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Στην πρεμιέρα πήρε αγχωτική νίκη στην έδρα της Έβερτον χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, στο ισόπαλο ντέρμπι με την Τότεναμ προβλημάτισε (2-2) και στο εκτός έδρας ματς με την εξαιρετική Λιντς για την τρίτη αγωνιστική της Premier League ήταν απογοητευτική και έχασε με σχετική... ευκολία με 3-0. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ στην τρέχουσα σεζόν.

Oι Λονδρέζοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στα 40 δευτερόλεπτα του ματς, όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάση του Γκάλαχερ, ο Στέρλινγκ βρήκε χώρο από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, συνέκλινε και σούταρε άουτ. Από εκεί και πέρα η Τσέλσι δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους και τα βρήκε δύσκολα με το πρέσινγκ της ομάδας του Τζέσι Μαρς. Στο 32' ο Μεντί «κρέμασε» την ομάδα του όταν ο Μεντί πήγε να ντριμπλάρει τον Άαρονσον, ο Αμερικανός εξτρέμ της Λιντς του έκλεψε τη μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η Τσέλσι έχασε τη συγκέντρωση της μετά το πρώτο γκολ της Λιντς και δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Στο 37' μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χάρισον, ο Ροντρίγκο έκανε την κεφαλιά για το 2-0. Τέταρτο γκολ του «καυτού» Ισπανού επιθετικού σε τρεις αγωνιστικές της Premier League.

Στο δεύτερο μέρος ο Τόμας Τούχελ προσπάθησε να «ανακατέψει» την τράπουλα και άλλαξε τον σχηματισμό από 3-5-2 σε 4-3-3, όμως και πάλι η ομάδα του έδειχνε να μην έχει... ιδέες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η Λιντς ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από το «φάντασμα» της Τσέλσι και έβαλε το «κερασάκι» στο 68', όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Ντάνιελ Τζέιμς ο Ροντρίγκο έκανε την προβολή και ο Χάρισον εξ επαφής έκανε το 3-0 και τελείωσε το ματς. Οι Μπλε τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κουλιμπαλί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84'.

Λιντς: Μελιέ, Κρίστενσεν, Κοχ, Γιορέντε, Στρούιχ, Άνταμς, Ρόκα (61' Φόρσοου), Άαρονσον (83' Κλιχ), Χάρισον (83' Γκρίνγουντ), Τζέιμς (70' Σινιστέρα), Ροντρίγκο (83' Γκέλχαρντ)

Tσέλσι: Μεντί, Τζέιμς, Σίλβα, Κουλιμπαλί, Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο (64' Ζίγιεχ), Γκάλαχερ (64' Γκάλαχερ), Μάουντ (78' Τσίλγουελ), Κουκουρέγια, Χάβερτς, Στέρλινγκ (87' Αθπιλικουέτα)

Η Μπράιτον πέρασε από το Λονδίνο και άφησε τη Γουέστ Χαμ στο «μηδέν»

Νίκη... αγνοείται για τη Γουέστ Χαμ. Τα Σφυριά μετά τις ήττες τους από Μάντσεστερ Σίτι και Νότιγχαμ Φόρεστ έκαναν το 0/3 στην Premier League, καθώς έχασαν με 2-0 από την εξαιρετική Μπράιτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Στο 20' ο Τάιλερ Κερ στο ντεμπούτο του στην Premier League έκανε πέναλτι και ο Μακ Άλιστερ το εκτέλεσε εύστοχα. Στο 66' ο «μαέστρος» των Γλάρων, Πασκάλ Γκρος έδωσε την ασίστ και ο Λεάντρο Τροσάρ διαμόρφωσε το 2-0 που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η Μπράιτον παραμένει «άχαστη», καθώς μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα