Λίβερπουλ: Αρνήθηκε πρόταση της Νότιγχαμ για τον Νέκο Γουίλιαμς

Newsroom
Λίβερπουλ: Αρνήθηκε πρόταση της Νότιγχαμ για τον Νέκο Γουίλιαμς

bet365

H Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε την πρώτη της πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του διεθνή Ουαλού δεξιού μπακ, Νέκο Γουίλιαμς, όμως απορρίφθηκε. Στις 15 εκατομμύρια λίρες οι απαιτήσεις των «Κόκκινων».

H Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της ιστορικής επιστροφής στην Premier League. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε μεταγραφή - ρεκόρ για τον σύλλογο με την απόκτηση του διεθνή Νιγηριανού επιθετικού, Ταιγό Αγονίγι, ενώ «κλεισμένη» θεωρείται η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μονοετή δανεισμό του Ντιν Χέντερσον.

Οι «Κόκκινοι» στοχεύουν να ενισχυθούν και στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο δανεισμός του Ντιέντ Σπενς από τη Μίντλεσμπρο ολοκληρώθηκε. Πρώτος στόχος της Φόρεστ είναι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Νέκο Γουίλιαμς. Ο διεθνής Ουαλός μπακ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, με την οποία κατέγραψε 15 συμμετοχές, σκόραρε δυο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ.

Η Νότιγχαμ έκανε την πρώτη της, αναγνωριστική, πρόταση στη Λίβερπουλ, η οποία όμως απορρίφθηκε. Οι «Reds» σκοπεύουν να πουλήσουν τον νεαρό ακραίο μπακ και τον κοστολογούν 15 εκατομμύρια λίρες. Εκτός από τη Νότιγμαμ στο παιχνίδι για τον Γουίλιαμς είναι η Φούλαμ, η Σαουθάμπτον και η Αϊντχόφεν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα