Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εξαφάνισε» από παντού τον Γκρίνγουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εξαφάνισε» από παντού τον Γκρίνγουντ

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εξαφάνισε» από παντού τον Γκρίνγουντ

bet365

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, οπαδοί της ομάδας και διαφημιστικές εταιρείες δεν θέλουν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Η υπόθεση του Μέισον Γρίνγουντ έχει σοκάρει την Premier League, ενώ διαρκώς έρχονται στην δημοσιότητα νέα στοιχεία για τον 20χρονο παίκτη.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» καταδικάζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και φρόντισαν να το δείξουν με κάθε τρόπο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail» άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να αφαιρέσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα όλα τα προϊόντα που συνδέονται με το όνομα του επιθετικού της Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά τους εξαγριωμένοι οπαδοί επέστρεψαν στην μπουτίκ της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ» φανέλες που έφεραν το όνομα του παίκτη, ζητώντας τα χρήματα τους πίσω.

Οι συμπαίκτες τους, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Πολ Πογκμπά και ο Μάρκους Ράσφορντ ότι δεν ακολουθούν πλέον τον 20χρονο στα social media, ενώ η Nike διέκοψε τη συμφωνία χορηγίας του.

Ο χορηγός της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, TeamViewer, δήλωσε ότι «παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις», ενώ ο επίσημος συνεργάτης Cadbury ανακοίνωσε ότι η Γκρίνγουντ δεν θα εμφανίζεται πια σε κανένα από τα προϊόντα μάρκετινγκ της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα