Ρότζερς: «Δεν είναι αλήθεια για Γιουνάιτεντ, η αφοσίωσή μου στη Λέστερ είναι απόλυτη»

Κώστας Τόπας
Ρότζερς: «Δεν είναι αλήθεια για Γιουνάιτεντ, η αφοσίωσή μου στη Λέστερ είναι απόλυτη»

bet365

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην εξέλιξη της Λέστερ.

Η Παρί ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είναι διαθέσιμος για τον πάγκο τους. Ετσι, με αυτόν τον τρόπο το σήριαλ για την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ συνεχίζεται...

Στο τραπέζι εξετάζονται αρκετά ονόματα, όπως αυτά των Ζινεντίν Ζιντάν, Λουίς Ενρίκε, Έρικ Τεν Χάαγκ, Μπρένταν Ρότζερς, του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και του Ρούντι Γκαρσία.

Ο προπονητής της Λέστερ πάντως, θέλησε να βάλει οριστικό τέλος στις φημολογίες που τον συνέδεσαν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως στόχος του είναι η εξέλιξη της ομάδας του στο «King Power Stadium».

«Δεν είναι αλήθεια. Πάντα υπάρχουν φήμες και θα υπάρχουν μέχρι να προσλάβουν τον επόμενο προπονητή τους. Η αφοσίωσή μου στη Λέστερ είναι απόλυτη. Η φιλοσοφία που έχουμε εδώ είναι να αναπτύξουμε τους παίκτες μας κι αυτό με απασχολεί αυτή την περίοδο. Τίποτε άλλο. Σέβομαι που με ρωτάτε, αλλά δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που να περιλαμβάνει εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρότζερς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Λέγκια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα