Ποτσετίνο: Δυσαρεστημένος στο Παρίσι, περιμένει πρόταση από Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: Δυσαρεστημένος στο Παρίσι, περιμένει πρόταση από Γιουνάιτεντ

bet365

Διατεθειμένος να επιστρέψει στην Premier League για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν,

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν πλέον από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να αρχίσουν άμεσα μία νέα εποχή. Ηδη αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για τον πάγκο της ομάδας, όπως αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, του Λουίς Ενρίκε, του Έρικ Τεν Χάαγκ, του Μπρένταν Ρότζερτς αλλά και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται να έχει μικρό προβάδισμα για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, σύμφωνα με την «Daily Mail». Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, αρκεί να του τηλεφωνήσουν οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ ζει ακόμα σε ξενοδοχείο από τη μέρα που ανέλαβε τους Παριζιάνους, ενώ η οικογένειά του παραμένει στο Λονδίνο. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι απογοητευμένος μιας και δεν μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια με τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 49χρονος Αργεντινός θα βρίσκεται στην Αγγλία, ενόψει της αναμέτρησης της Παρί με την Μάντσεστερ Σίτι για Champions League την Τετάρτη (24/11), αν και είναι κατανοητό ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή μαζί του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα