Αγγλικά media: Η Γιουνάιτεντ απολύει Σόλσκιερ και ρίχνει το βάρος στον Ζιντάν!

Αγγλικά media: Η Γιουνάιτεντ απολύει Σόλσκιερ και ρίχνει το βάρος στον Ζιντάν!

Newsroom
Αγγλικά media: Η Γιουνάιτεντ απολύει Σόλσκιερ και ρίχνει το βάρος στον Ζιντάν!

bet365

Ο Σόλσκιερ μένει μέχρι την... ανακοίνωση της απόλυσης και η Γιουνάιτεντ ρίχνει το βάρος της στο να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Δεν λέω ότι απολαμβάνω να λέω ότι ένας προπονητής πρέπει να χάσει τη δουλειά του. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, οπότε ίσως χρειαστεί να υπάρξει μια αλλαγή για να βελτιωθούν τα πράγματα» τόνισε ο Ρίο Φέρντιναντ για τον Σόλσκιερ, το μέλλον του οποίου είναι... εκτός Ολντ Τράφορντ. Η απόφαση έχει ληφθεί και τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως τις επόμενες 48 ώρες θα ανακοινωθεί η απόλυσή του.

Αλλωστε, στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της αποζημίωσης του Νορβηγού. Ελάχιστες ήταν οι φωνές για παραμονή του Σόλσκιερ έπειτα τη συντριβή από τη Γουότφορντ, ωστόσο υπήρξαν και αυτοί που ανέφεραν πως πρώτα πρέπει να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Η οικογένεια Γκλέιζερ έδωσε οδηγίες στους υπεύθυνους του συλλόγου να επιταχύνουν περαιτέρω τις προσπάθειες να πείσουν τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει τη θέση του προπονητή στη μέση της σεζόν, αυξάνοντας την οικονομική προσφορά της Γιουνάιτεντ στον προπονητή που έχει κερδίσει τρεις φορές το Champions League. Οπως αποκάλυψαν και οι Τimes, ο Γάλλος είναι θετικός, όχι όμως και η γυναίκα του που δε θέλει να ζήσει στο Μάντσεστερ. Η δυσαρέσκεια της οικογένειας Γκλέιζερ είναι έντονη και απομένει πλέον η οριστική απόφαση και η... ανακοίνωση της απόλυσης. Ο Νορβηγός φέρεται να έχει αποχαιρετήσει συνεργάτες και παίκτες, ενώ μετά το τέλος του ματς απολογήθηκε στους οπαδούς της ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα