Μέσι: Αποφάσισε να συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Μέσι: Αποφάσισε να συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με τους Αργεντινούς

messi_argentinaaa

bet365

Το... σίριαλ του επόμενου σταθμού της καριέρας του Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί, με τις τελευταίες πληροφορίες από την πατρίδα του να θέλουν τον 35χρονο να έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο δρόμος της Μπαρτσελόνα άνοιξε για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, αλλά όσο οι Καταλανοί δεν καταθέτουν κάποια πρόταση, ο Αργεντινός... απομακρύνεται και το «σίριαλ» της περίπτωσής του συνεχίζεται.

Αυτή τη στιγμή πάντως, πιθανότερος προορισμός του δεν φαντάζει ούτς η Μπάρτσα, ούτε η Αλ Χιλάλ αλλά η Αμερική και το MLS. Τις τελευταίες ώρες η Ίντερ Μαϊάμι ενέτεινε τις προσπάθειές της για να τον κάνει να περάσει την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και όπως φαίνεται αυτές έπιασαν τόπο.

Ο Γκιγέμ Μπαλάγκε, Αργεντινός δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Μέσι και έχει συγγράψει τη βιογραφία του, μετέδωσε πως ο Pulga έχει ήδη πάρει την απόφασή του και πως είναι έτοιμος να αλλάξει ήπειρο για πρώτη φορά στην καριέρα του, συνεχίζοντας στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο ίδιος μεταδίδει πως ο Pulga ιδανικά θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη όμως δεν έλαβε ποτέ την πρόταση που περίμενε από την Μπαρτσελόνα, ενώ είχε τις αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο ζωής στη Σαουδική Αραβία.

Η Αμερική και το Μαϊάμι, όπου ούτως ή άλλως έχει σπίτι, αλλά και μια σειρά από «δυνατά» deals εκτός ποδοσφαίρου (όπως το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε για εκείνον το Apple TV) ήταν παράγοντες που τον βοήθησαν να πειστεί να συνεχίσει στο MLS.

 

MLS Τελευταία Νέα