Λιονέλ Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι επιταχύνει τις διαδικασίες, σε στάση αναμονής Αλ Χιλάλ και Μπαρτσελόνα

Newsroom
Ο Μέσι αποχωρεί από την Παρί

bet365

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» ο αμερικανικός όμιλος έχει προχωρήσει σημαντικά την προσέγγισή του στον Λιονέλ Μέσι τις τελευταίες ώρες, ενώ ορισμένα ΜΜΕ της Αργεντινής θεωρούν ότι η συμφωνία έκλεισε!

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι αποτελεί όλα τα αθλητικά Μέσα παγκοσμίως. Σύμφωνα με την «Mundo» ο Αργεντινός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του MLS έχει επιταχύνει σημαντικά τις τελευταίες ώρες τις διαδικασίες για να κερδίσει την υπογραφή του pulga και η αμερικανική διαδρομή είναι αυτή που συγκεντρώνει τώρα τις περισσότερες πιθανότητες. Μάλιστα, ορισμένα ΜΜΕ της Αργεντινής θεωρούν ότι η συμφωνία του πρωταθλητή κόσμου με την Αργεντινή και της Ίντερ Μαϊάμι είναι κλεισμένη.

Από την άλλη πλευρά, η Αλ Χιλάλ θα περιμένει μια καταφατική απάντηση από τον παίκτη με στόχο να ανακοινώσει τη μεταγραφή και να την παρουσιάσει μετά την επιστροφή του Λέο από την εθνική ομάδα. Όλα αυτά με την Μπάρτσα να είναι σε επιφυλακή και να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να ντύσει ξανά τον Μέσι με τα μπλαουγκράν, αλλά όπως σημειώνει το ισπανικό Μέσο, η πλευρά του παίκτη περιμένει ακόμα αυτή την επίσημη πρόταση της Μπάρτσα και τις εγγυήσεις ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ίδιο να μην θέλει να παρατείνει πολύ περισσότερο την τελική του απόφαση.

Το ενδιαφέρον των Καταλανών παραμένει σταθερό αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου εμφανίζονται απαισιόδοξοι σχετικά με την επίτευξη συμφωνίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα