Παρί Σεν Ζερμέν: Απολύθηκε ο Λεονάρντο, αναλαμβάνει ο Λουίς Κάμπος

Παρί Σεν Ζερμέν: Απολύθηκε ο Λεονάρντο, αναλαμβάνει ο Λουίς Κάμπος

Παρί Σεν Ζερμέν: Απολύθηκε ο Λεονάρντο, αναλαμβάνει ο Λουίς Κάμπος

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, αποπέμφθηκε από τα καθήκοντά του και ενημερώθηκε από τον σύλλογο της πρωτεύουσας, λίγες ώρες μετά την ανανέωση συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποίησε την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ μέχρι το 2025, πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στη Μετς (5-0). Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από το Prime Video , ο Λεονάρντο απαλλάχθηκε επίσημα από τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημέρωσαν τον Βραζιλιάνο για την απόφασή τους να απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του, λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του Κιλιάν Μπαπέ σε νέο συμβόλαιο. Ο Λεονάρντο επέστρεψε στην Παρί το καλοκαίρι του 2019 μετά από μια περίοδο έξι ετών απουσίας από τον ρόλο που κατείχε όταν η QSI απέκτησε για πρώτη φορά τον σύλλογο το 2011.

Του πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ότι έπεισε τον Νεϊμάρ να παραμείνει στον σύλλογο παρά το γεγονός ότι επιδίωξε να αποχωρήσει το 2019, αλλά γενικά θεωρείται ότι είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της ομάδας τις τελευταίες τρεις σεζόν, όπως με την υπογραφή του Μάουρο Ικάρντι (65 εκατομμυρίων ευρώ) και της αδυναμίας του να πουλήσει παίκτες για να εξισορροπήσει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας (Τζούλιαν Ντράξλερ, Λάιβιν Κουρζάουα, Θίλο Κέρερ).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ήδη έχει πέσει ένα όνομα στο τραπέζι των Παριζιάνων για να πάρει τη θέση του Λεονάρντο. Κι αυτό είναι του Λουίς Κάμπος, πρώην ισχυρού άνδρα της Μονακό, ο οποίος εργαζόταν επίσης στη Λιλ και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπαπέ και την οικογένεια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα