Παρί Σεν Ζερμέν: Ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης των Μέσι και Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης των Μέσι και Νεϊμάρ

Κώστας Τόπας
Παρί Σεν Ζερμέν: Ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης των Μέσι και Νεϊμάρ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης των δύο μεγάλων αστέρων της, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ προκειμένου να διευκολύνει την παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται μέχρι το 2025, το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει αβέβαιο. Ο Νεϊμάρ έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές σε 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έως τώρα, ενώ τα ποσά που κερδίζει από τον γαλλικό σύλλογο είναι αστρονομικά, καθώς οι μηνιαίες του απολαβές φτάνουν μέχρι και τα 4,083 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!

Από την άλλη ο Λιονέλ Μέσι, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των οπαδών της Παρί, για τις μέτριες εμφανίσεις του. Εως τώρα μετράει επτά γκολ και 11 ασίστ σε 26 εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη πολλά δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Αργεντινός αστέρας είναι δυσαρεστημένος με τη ζωή του στο Παρίσι.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον έγκυρο ρεπόρτερ Αμπντελάχ Μπουλμά το football.fr, αναφέρουν ότι οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης των δύο αστέρων τους, σε περίπτωση βέβαια που φτάσει στα γραφεία τους κάποια πρόταση, η οποία να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους. Αλλωστε όπως τονίζει ο ρεπόρτερ, η πιθανή πώληση των Μέσι και Νεϊμάρ, ενδέχεται να διευκολύνει την παραμονή του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πιέζεται από την Ρεάλ Μαδρίτης για να υπογράψει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα