Νεϊμάρ: Το μήνυμα του Ποτσετίνο και οι... μετρημένες μέρες του

Νεϊμάρ: Το μήνυμα του Ποτσετίνο και οι... μετρημένες μέρες του

Νεϊμάρ: Το μήνυμα του Ποτσετίνο και οι... μετρημένες μέρες του

bet365

Ο Νεϊμάρ έγινε αλλαγή στην βαριά ήττα (3-0) της Παρί από την Μονακό και ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για μια εξέλιξη που δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Βραζιλιάνο προς την πόρτα της εξόδου...

Οι Παριζιάνοι υπέστησαν ακόμα μια εκτός έδρας τη φετινή σεζόν με το βαρύτατο 3-0 από τους Μονεγάσκους, δίχως να καταφέρνουν να βρουν ηρεμία σε αυτή την ταραχώδη περίοδο που έχει ακολουθήσει μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Champions League.

Ο Νεϊμάρ από την ημέρα που επέστρεψε έπειτα από απουσία δυο μηνών λόγω του τραυματισμού που είχε κληθεί να ξεπεράσει, δεν έχει βοηθήσει. Οι εμφανίσεις του δεν είναι τέτοιες που να του προσφέρουν την απόλυτη προστασία στο μυαλό του Ποτσετίνο. Έτσι, στο ματς με την Μονακό έγινε αλλαγή στο 77ο λεπτό και δεν του άρεσε καθόλου.

Σύμφωνα με την Equipe, η απόφαση του Αργεντινού κόουτς κάθε άλλο παρά απλή μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού, δείχνει στον «Νέι» πως πλέον δεν είναι ο σούπερ σταρ τον οποίο δεν αγγίζει κανείς και πως όταν δεν αποδίδει, θα βλέπει αρκετά συχνά τον πάγκο.

Πράγμα, φυσικά, που τον σπρώχνει ακόμα περισσότερο προς την πόρτα της εξόδου από το «Παρκ ντε Πρενς», με την φημολογία ήδη να τον θέλει υποψήφιο για μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα