Οριστική συμφωνία Μέσι με Παρί Σεν Ζερμέν

Οριστική συμφωνία Μέσι με Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τόπας
Οριστική συμφωνία Μέσι με Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Σε πλήρη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να φτάσει το απόγευμα της Τρίτης (10/08) στην Πόλη του Φωτός. Τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 35 εκατομμύρια ευρώ για τον 34χρονο επιθετικό.

Από την Δευτέρα (09/08) οι οπαδοί της Παρί περίμεναν με μεγάλη αγωνία την άφιξη του Αργεντινού αστέρα, ωστόσο εκείνος ήταν στη βίλα του στη Βαρκελώνη στέλνοντας τον πατέρα και εκπρόσωπό του για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 34χρονος επιθετικός είχε ξεκαθαρίσει πως μόνο αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Γαλλία. Τελικά, οι δύο πλευρές έδωσαν σήμερα (10/08) τα χέρια και έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τον Μέσι να φορέσει τη φανέλα της Παρί, έχει ξεκινήσει.

Αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, ο Αργεντινός άσος θα ετοιμάζει τις βαλίτσες του και το απόγευμα της Τρίτης (10/08) θα πατήσει το πόδι του στο Παρίσι.

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Photo Credits: Getty Images

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα