Μέσι: Η Παρί κέρδισε 850 χιλιάδες followers στο Instagram σε ένα Σαββατοκύριακο!

Μέσι: Η Παρί κέρδισε 850 χιλιάδες followers στο Instagram σε ένα Σαββατοκύριακο!

Βασίλης Τεμπέλης
Μέσι: Η Παρί κέρδισε 850 χιλιάδες followers στο Instagram σε ένα Σαββατοκύριακο!

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ταξιδέψει ακόμη για το Παρίσι, έχει προλάβει ωστόσο να «τρελάνει» τα νούμερα στα social media της Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία κέρδισε 850 χιλιάδες followers στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ της Πέμπτης (5/8) η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετακίνηση του Αργεντινού στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Το like του Νεϊμάρ και η επιβεβαίωση από τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο διαδέχθηκαν η παραδοχή από τον Τζουάν Λαπόρτα, καθώς και η τοποθέτηση του ίδιου του 34χρονου στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί ακόμη να υπάρχει μπέρδεμα με το ταξίδι του Λιονέλ Μέσι για το Παρίσι - γαλλικά και ισπανικά media θεωρούν ότι ο Αργεντινός δεν θα μπει στο αεροπλάνο τη Δευτέρα (9/8) - αλλά η μετακίνησή του θεωρείται... δεδομένη.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη κάτοικος γαλλικής πρωτεύουσας, ο Pulga άθελά του έχει «τρελάνει» τα νούμερα στα social media της Παρί Σεν-Ζερμέν. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο - το περασμένο (7-8/8) - κέρδισε 850 χιλιάδες followers στο Instagram.

Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες ώρες ο ημερήσιος αριθμός αύξησης ανέρχεται σε 211.000 followers, ενώ πριν την ανακοίνωση της Μπάρτσα και σε μια συνηθισμένη μέρα ήταν μόλις 24.000.

Αλλά και τα υπόλοιπα social media δεν πάνε πίσω. Στον επίσημο λογαριασμό της Παρί στο Twitter διαπιστώνεται από την περασμένη Πέμπτη ημερήσια αύξηση 8.000 ακολούθων, ενώ ο λογαριασμός της ομάδας στην ισπανική γλώσσα (μητρική του Λιονέλ Μέσι) έχει κερδίσει συνολικά (όλες αυτές τις μέρες που έχουν μεσολαβήσει) 34.000 followers.

Η κατάσταση δεν είναι διαφορετική στον επίσημο λογαριασμό της Παρί στο YouTube. Ο ημερήσιος ρυθμός αύξησης ανέρχεται στους 15.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι χρήστες, όταν η ροή αύξησης μια συνηθισμένη μέρα μετά βίας ξεπερνά τους 3.000.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα