«Ο Μέσι αποφάσισε να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα»! (pics)

«Ο Μέσι αποφάσισε να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα»! (pics)

«Ο Μέσι αποφάσισε να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα»! (pics)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «beIN Sports».
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι είχε αποφασίσει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, μετά από 17 χρόνια, ωστόσο αναγκάστηκε ουσιαστικά να μείνει και να εξαντλήσει και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προκειμένου να μη συρθεί στα δικαστήρια με την ομάδα της καρδιάς του, όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος.

Το θέμα της παραμονής του στη Μπαρτσελόνα, ήταν αυτό που απασχόλησε όλους τους φιλάθλους -κι όχι μόνο- το τελευταίο διάστημα. Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ole», ο «Λίο» δεν θέλησε να μιλήσει για τις προθέσεις του, ενώ ο ισπανικός Τύπος τόνιζε όλο αυτό το διάστημα πως θα εκμεταλλευτεί τις μέρες της νέας εβδομάδας για να πάρει την απόφασή του και να μπορεί να παίξει στο Copa America δίχως να ταλαιπωρεί το μυαλό του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται με το έγκυρο «beIN Sports», ο Μέσι έχει πάρει ήδη την απόφασή του και έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες του συλλόγου, σχετικά με το μέλλον του. Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, μίλησε με τον Λαπόρτα και τον ενημέρωσε πως επιθυμία του είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, η ανακοίνωση της ανανέωσης αναμένεται να δημοσιευθεί λίγο πριν την έναρξη του Copa America στις 13 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα