Μπαρτσελόνα: Η ανατρεπτική φανέλα για το Champions League της επόμενης σεζόν (pic)

Μπαρτσελόνα: Η ανατρεπτική φανέλα για το Champions League της επόμενης σεζόν (pic)

Μπαρτσελόνα: Η ανατρεπτική φανέλα για το Champions League της επόμενης σεζόν (pic)

bet365

Η Mundo Deportivo αποκάλυψε την ανατρεπτική εμφάνιση - με στοιχεία από γειτονιές της Βαρκελώνης και συμμετοχή των κατοίκων της στο σχεδιασμό - που θα φορούν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στο Champions League της επόμενης σεζόν 2021-22.

Με διαφορετική εμφάνιση θα παραταχθεί την επόμενη σεζόν (2021-22) η Μπαρτσελόνα στο Champions League, σε σχέση με τις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς την εποχή που ο Γιόχαν Κρόιφ κάθισε στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» υπήρχε διαφορετική φανέλα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το σχέδιο είναι ανατρεπτικό σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει και δίνει τροφή για σχόλια. Όπως διαπιστώνετε, υπάρχουν κάθετες ρίγες σε πιο κόκκινο χρώμα, στις οποίες υπάρχουν αποτυπωμένα στοιχεία από τη Ciudad Condal (η πόλητων... κόμηδων όπως είναι γνωστή η Βαρκελώνη). Γενικά η Νike εμπνεύστηκε στο σχεδιασμό της φανέλας από συγκεκριμένες συνοικίες της Βαρκελώνης, όπως Λες Κορτς, Σαντ Αντόνι, Σαντς, Ραβάλ, Πόμπλε Σεκ, Γκράσια.

Ήταν, μάλιστα, κάτι που εδώ και χρόνια είχε ζητήσει η Μπάρτσα από την εταιρία ένδυσης. Να υπάρχουν, δηλαδή, αναφορές τόσο στην πόλη, όσο και στην Καταλωνία. Η Nike μίλησε με κατοίκους αυτών των γειτονιών και τους ζήτησε να σχεδιάσουν αυτό που θεωρούσαν πιο αντιπροσωπευτικό του τόπου που μένουν μόνιμα για τη φανέλα που θα φορέσουν οι παίκτες της ομάδας στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η εμφάνιση θα τεθεί προς πώληση τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα