Κρόος για Μπέιλ: «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν»

Κρόος για Μπέιλ: «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν»

Gazzetta team
Κρόος για Μπέιλ: «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν»

bet365

Στην αλλαγή απόφασης για την πώλησή του το περασμένο καλοκαίρι εντοπίζει ο Τόνι Κρόος τα αίτια της κάκιστης σχέσης ανάμεσα σε Γκάρεθ Μπέιλ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει... κουράσει, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, με αφορμή και τις εκδηλώσεις αδιαφορίας του Ουαλού σταρ κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας.

Ωστόσο, η καθοριστική «ρογμή» στη σχέση τους έλαβε χώρα το περασμένο καλοκαίρι σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός χαφ της Βασίλισσας πήρε θέση για την ακραία κατάσταση που επικρατεί με τον Μπέιλ στην ομάδα και τόνισε πως από την πλευρά του 31χρονου εξτρέμ έπαιξε μεγάλο ρόλο η στροφή 180 μοιρών που έκανε η διοίκηση στη διαφαινόμενη πώλησή του στην Κίνα πριν από έναν χρόνο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η κατάσταση δεν ικανοποιεί κανέναν. Πιστεύω ότι ο Μπέιλ ήθελε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι κατ' αρχήν και πως ο σύλλογος είπε αρχικά ναι και μετά το πήρε πίσω. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα θυμωμένος με αυτό. Είναι δύσκολο θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα