Μπέιλ, το... βαρίδι των 60 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπέιλ, το... βαρίδι των 60 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Gazzetta team
Μπέιλ, το... βαρίδι των 60 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης!

bet365

Ο Ζιντάν και η Ρεάλ δεν τον θέλουν, ο Γκάρεθ Μπέιλ όμως δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη αν δεν δει το λογαριασμό του με πολλά εκατομμύρια ως αποζημίωση.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλει να τον βλέπει, ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται να του δώσει ένα σημαντικό ποσό ως αποζημίωση, ενώ είναι «ανεπιθύμητος» για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Και;;; Ο Γκάρεθ Μπέιλ δε σκάει, δεν ανησυχεί για το μέλλον του και είναι έτοιμος για... διακοπές! Πως να φύγει άλλωστε όταν έχει ένα ΑΠΙΘΑΝΟ συμβόλαιο... Ναι, για να αποχωρήσει τώρα από τη Μαδρίτη, η Ρεάλ πρέπει να καταθέσει στον λογαριασμό του Ουαλού πολλά εκατομμύρια ευρώ. Πως το τόνισε ο μάνατζέρ του;



«Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι καλά. Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, του αρέσει να ζει στην Μαδρίτη και γι' αυτό δεν θα πάει πουθενά. Εκείνος δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν στο ρόστερ, σε ό, τι έχει να κάνει με ποιότητα, γι' αυτό το θέμα είναι στα χέρια του Ζιντάν» υποστήριξε ο Τζόναθαν Μπαρνέτ, προσθέτοντας πως «είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, αλλά καμία δεν μπορεί αυτή την στιγμή να αγοράσει τον Μπέιλ».

Δεν χαρίζει ούτε... ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπέιλ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ουαλός δεν θέλει να χαρίσει ούτε ευρώ στη Βασίλισσα και αν θα αποχωρήσει θα είναι μόνο αν πάρει όλο το συμβόλαιο. Ειδικότερα, το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022, ο παίκτης παίρνει για κάθε χρόνο 14. 5 καθαρά ανά έτος, ενώ στη Ρεάλ θα κοστίσει μαζί με φόρους και μπόνους 60 εκατ. Ευρώ.

Ο Ζιντάν είναι αποφασισμένος να τον αφήσει εκτός πλάνων κι έχει ειδοποιήσει τόσο τη διοίκηση όσο και τον Ουαλό. Αλλωστε, τον… εξαφάνισε στα έξι τελευταία ματς, ενώ τον άφησε εκτός αποστολή στο τελευταίο. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, ο Μπέιλ θέλει, αλλά ο Γάλλος ζητά μεταγραφή.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ουαλός πλησίαζε την Κίνα. Η Jiangsu Suning ήθελε να τον κάνει τον υψηλότερο αμειβόμενο παίκτη στον κόσμο, αλλά δεν ήταν πρόθυμη να πληρώσει τη μεταγραφή.

Ετσι, η Ρεάλ προτίμησε να ακυρώσει το deal, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να λάβει κάποια χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος, είχε κάνει τη διαφορά στον τελικό του Κιέβου.

Αυτή η σεζόν ήταν από καιρό η χειρότερη για τον 31χρονο στη Μαδρίτη. Πέτυχε μόνο τρία γκολ σε 20 παιχνίδια και η εικόνα του ήταν σκέτη… θλίψη! Τα πράγματα ήταν διαφορετικά την περσινή σεζόν με 14 γκολ, ενώ πριν μια διετία είχε 21 τέρματα. Συνολικά, πέτυχε 105 γκολ σε 251 αγώνες. Εγινε απόσβεση των 101 εκατ. Ευρώ που δόθηκαν το 2013; Σήμερα, ο μάνατζέρ του δεν μπορεί να του βρει ομάδα!

 

Τελευταία Νέα