Μπαρτσελόνα: Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αποζημίωση του Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αποζημίωση του Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αποζημίωση του Τσάβι

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «La Vanguardia» η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει στον Τσάβι 15 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση και τα μισά χρήματα θα πάνε στο επιτελείο του.

Ο Ζουάν Λαπόρτα απέλυσε τον Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, όμως το «διαζύγιο» σε καμία περίπτωση δεν θα του βγει... φθηνό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «La Vanguardia» από τη στιγμή που οι Μπλαουγκράνα έσπασαν το συμβόλαιο του 44χρονου τεχνικού θα πρέπει να πληρώσουν αποζημίωση της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την ακρίβεια 7,5 εκατομμύρια είναι για τον ίδιο τον Τσάβι και το ίδιο ποσό για τα μέλη του επιτελείου του. Πάντως όπως προκύπτει από το ρεποράζ είναι ανοιχτό η Μπάρτσα να δώσει μόνο τα μισά χρήματα, καθώς είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός να παραιτηθεί από το μέρος της αποζημίωσης που διακαιούται για χάρη της ομάδας της καριδάς του.

Θυμίζουμε πως οι Μπλαουγκράνα έχουν κλείσει ήδη τον επόμενο προπονητή τους, ο οποίος θα είναι ο Χάνσκι Φλικ και με βάση τα νεότερα δημοσιεύματα η διετής συμφωνία τους θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (27/5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα