Τσάβι: «Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της καρδιάς μου, ζήτω η Μπάρτσα»

Τσάβι: «Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της καρδιάς μου, ζήτω η Μπάρτσα»

xavi_barcelona

bet365

Ο Τσάβι με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε ένα μήνυμα από τα βάθη της καρδιάς του για την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Τίτλοι τέλους στην εποχή του κόουτς Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο των Μπλαουγκράνα θα αποτελέσει παρελθόν μετά από προσωπική απόφαση του Ζουάν Λαπόρτα και μέσω ανάρτησης στα Social Media έστειλε το μήνυμα του στους φίλους της ομάδας της καρδιάς του.

Ο 44χρονος τεχνικός ανέλαβε την Μπάρτσα τον Νοέμβριο του 2021 και την προηγούμενη σεζόν την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Super Cup. Συνολικά μέτρησε 89 νίκες, 23 ισοπαλίες και 29 ήττες. Τελευταίο του ματς στον πάγκο των Μπλαουγκράνα θα είναι την Κυριακή (26/5) στην έδρα της Σεβίλλης. Θυμίζουμε πως οι Καταλανοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Χάνσι Φλικ.

Η ανάρτηση του Τσάβι:

«Αγαπητοί φίλοι, την Κυριακή η θητεία μου στον πάγκο της Μπάρτσα θα τελειώσει. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φύγεις από το κλαμπ της ζωής σου, αλλά είμαι πολύ περήφανος, μετά από 2,5 χρόνια στην κεφαλή των αποδυτηρίων που ήταν σαν δεύτερη οικογένεια μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη και τη στοργή, που ήταν πάντα δίπλα μου και μου έδειχναν την ίδια αγάπη ανά πάσα στιγμή όπως και στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Από την Κυριακή θα είμαι ένας ακόμη οπαδός στις εξέδρες, είτε τώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο είτε σε λίγους μήνες στο νέο Καμπ Νόου. Γιατί πριν γίνω παίκτης ή προπονητής, ήμουν οπαδός της Μπαρτσελόνα και θέλω μόνο το καλύτερο για τον σύλλογο της ζωής μου.

Συνεργάστηκα με μια μεγάλη ομάδα παικτών και ένα φοβερό επιτελίο. Χάρη σε όλους αυτούς πετύχαμε τους στόχους μας, με αποκορύφωμα πέρυσι που πήραμε ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, αλλά το αφήσαμε και βοηθήσαμε να αναπτυχθεί μια νέα γενιά νεαρών ποδοσφαιριστών από τη La Masia που εμπνέει όλους τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Προς τους φιλάθλους, τους παίκτες, το επιτελείο, τους υπαλλήλους του συλλόγου, τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους αθλητικούς διευθυντές, τα μέσα ενημέρωσης και όλους με τους οποίους μοιράστηκα το ταξίδι αυτές τις 2,5 σεζόν.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο που έχω στην καρδιά μου. Ζήτω η Μπάρτσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα