Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Τσάβι από τον πάγκο των Καταλανών

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Τσάβι από τον πάγκο των Καταλανών

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Τσάβι από τον πάγκο των Καταλανών

bet365

Παρελθόν ο Τσάβι από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Χάνσι Φλικ - εκτός απροόπτου- ο αντικαταστάτης του.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ενημέρωσε σήμερα (24/05) τον Τσάβι ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για τη σεζόν 2024/25, με τα ισπανικά και γερμανικά Μέσα να τοποθετούν τον Χάνσι Φλικ ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει τους Καταλανούς!

Θυμίζουμε ότι ο πρώην διεθνής Ισπανός είχε ανακοινώσει στην ομάδα τον Ιανουάριο την πρόθεσή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, προτού πεισθεί να αλλάξει την απόφασή του τον Απρίλιο. Αλλά στην τελευταία ανατροπή της ιστορίας, ο σύλλογος αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία τους.

Σήμερα Παρασκευή, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ενημέρωσε τον Τσάβι ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής. Η συνάντηση των δύο έγινε στο προπονητικό κέντρο της Μπάρτσα. Στην ανακοίνωσή τους οι «μπλαουγκράνα» αναφέρουν μεταξύ άλλων το ευχαριστώ τους «για το έργο του ως προπονητής καθώς και για την απαράμιλλη καριέρα του ως παίκτης και ως αρχηγός της ομάδας και του ευχόμαστε κάθε μελλοντική επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα