Ρεάλ: Υπογράφει την επόμενη εβδομάδα ο Χοσέλου

Χοσέλου

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου επιθετικού της Εσπανιόλ, Χοσέλου, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του φευγάτου Μαριάνο Ντίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει πολλά... μέτωπα να αντιμετωπίσει. Από τη μια είναι η διαφαινόμενη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ και από την άλλη οι δυνητικές αποχωρήσεις σημαντικών προσωπικοτήτων όπως οι Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο.

Προς το παρόν πάντως η Ρεάλ οφείλει να κλείσει τα κενά από ποδοσφαιριστές που είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν, όπως ο Μαριάνο Ντίας. Ο έμπειρος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους, οι οποίοι φαίνεται πως βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Χοσέλου!

Αν και το όνομα του Ρομπέρτο Φιρμίνο προτάθηκε στo κλαμπ, σύμφωνα με το «Relevo» οι άνθρωποι της Βασίλισσας πρόκριναν την περίπτωση του 33χρονου επιθετικού της Εσπανιόλ που τη φετινή περίοδο αποτελεί τον τρίτο κορυφαίο σκόρερ της La Liga με 16 γκολ.

Ο υποβιβασμός μάλιστα των Καταλανών σημαίνει πως ο Ισπανός μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του, δίχως το κλαμπ να έχει το δικαίωμα να απαιτήσει ένα χρηματικό ποσό.

Το δημοσίευμα μάλιστα καταλήγει πως η μεταγραφή του Χοσέλου αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μιας και οι δυο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα