Μπαρτσελόνα: Επικαλείται Αλτσχάιμερ ο Νεγκέιρα για να μην καταθέσει στις αρχές

Μπαρτσελόνα: Επικαλείται Αλτσχάιμερ ο Νεγκέιρα για να μην καταθέσει στις αρχές

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Επικαλείται Αλτσχάιμερ ο Νεγκέιρα για να μην καταθέσει στις αρχές

bet365

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Espanol», ο Ενρίγκεθ Νεγκρέιρα υποστηρίζει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ για να μην καταθέσει για την υπόθεση του χρηματισμού του.

Η υπόθεση αυτή αφορά την μεταφορά χρημάτων που έγινε σε εταιρεία του την διετία 2016-2018 από την Μπαρτσελόνα, όταν εκείνος είχε τον ρόλο του αντιπροέδρου της Ένωσης Διαιτητών, μ' ένα ποσό που άγγιζε τα 1,4 εκατ. ευρώ και συνολικά 6,6 εκατ. ευρώ από το 1993.

Η έρευνα που αφορά την υπόθεση αυτή είναι εν εξελίξει και διεξάγεται από την εισαγγελία της Βαρκελώνης, ωστόσο αυτή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού ο Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα υποστηρίζει πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει, επειδή πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Μάλιστα, προς επίρρωσιν των όσων ισχυρίζειτα, ο δικηγόρος του παρουσίασε και σχετική ιατρική έκθεση στην Διεύθυνση Δικαστικής Αστυνομίας. Μάλιστα ανάλογα το βαθμό από τον οποίο πάσχει από την συγκεκριμένη ασθένεια, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό για να απαλλαχθεί από οποιαδήποτε ποινική ευθύνη σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει κόντρα μεταξύ του νυν προέδρου της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα και του πρώην Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου, με τον δεύτερο, στην θητεία του οποίου έγιναν οι συναλλαγές να κατηγορεί τον πρώτο ότι τετραπλασίασε το μισθό του Νεγκρέιρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα