Λαπόρτα: «Θα υπερασπιστούμε την τιμή και τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Θα υπερασπιστούμε την τιμή και τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα»

Newsroom
Λαπόρτα: «Θα υπερασπιστούμε την τιμή και τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, έδωσε τις απαντήσεις του για την αποκάλυψη της πληρωμής 1,4 εκατομμυρίων ευρώ στον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.

Μετά από έρευνα της εισαγγελίας της Βαρκελώνης που έφερε στο φως η καταλανική εκπομπή «Què T'hi Jugues» η Μπαρτσελόνα φέρεται να κατέβαλε το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ την τριετία 2016-2018 προς την εταιρεία DASNIL 95, η οποία ανήκει στον πρώην αντιπρόεδρο της ισπανικής Ένωσης Διαιτητών, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, τοποθετήθηκε μέσω των ΜΜΕ του κλαμπ, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κάτι μεμπτό και στάθηκε στην χρονική στιγμή της δημοσίευσης του θέματος.

«Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιου τύπου πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα τώρα που η Μπαρτσελόνα πηγαίνει καλά. Δεν είναι συμπτωματικό.

Δεδομένων των πληροφοριών που δημοσιεύτηκαν, πρέπει να αναφερθεί ότι η Μπαρτσελόνα στο παρελθόν προσέλαβε εξωτερικούς συμβούλους για τεχνικές αναφορές σε παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών στην Ισπανία. Επιπροσθέτως, οι ίδιοι σύμβουλοι παρείχαν συμβουλές για τη διαιτησία, κάτι απολύτως φυσιολογικό σε μεγάλους συλλόγους. Μάλιστα, σήμερα έχουμε ενσωματώσει στο οργανόγραμμά μας αυτήν την υπηρεσία, που ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα νέα τραβούν την προσοχή και δεν είναι σύμπτωση ότι βγήκαν αυτήν τη στιγμή. Από πλευράς Μπαρτσελόνα, κάθε κακόβουλη, προκλητική ερμηνεία που υπονοεί πράγματα που δεν ισχύουν, θα λάβει αντίστοιχη και κατάλληλη απάντηση από το σύλλογο. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπιστούμε την τιμή και τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα