Τέμπας: «Αν ο Λαπόρτα δεν δώσει εξηγήσεις για τις πληρωμές, θα πρέπει να παραιτηθεί»

Τέμπας: «Αν ο Λαπόρτα δεν δώσει εξηγήσεις για τις πληρωμές, θα πρέπει να παραιτηθεί»

Newsroom
Τέμπας: «Αν ο Λαπόρτα δεν δώσει εξηγήσεις για τις πληρωμές, θα πρέπει να παραιτηθεί»

bet365

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση πληρωμών της Μπάρτσα προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών έκανε ο πρόεδρος της La Liga, τονίζοντας πως ο Λαπόρτα θα πρέπει να παραιτηθεί αν δεν δώσει εξηγήσεις.

Το νέο «Barcagate» με την υπόθεση ύποπτων πληρωμών της Μπάρτσα προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών, Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, συνεχίζει να απασχολεί την ποδοσφαιρική Ισπανία, με τις Εσπανιόλ και Σεβίλλη να είναι οι πρώτες ομάδες που εκδίδουν επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Και με τον κλοιό να σφίγγει όλο και περισσότερο τη La Liga και την Ισπανική Ομοσπονδία για εξηγήσεις, ο πρόεδρος της πρώτης, Χαβιέ Τέμπας, προέβη σε νέα σχόλια που αυτή τη φορά στόχευσαν τον πρόεδρο της Μπάρτσα, Τζοάν Λαπόρτα.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για το αν ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών πρέπει να δηλώσει την παραίτησή του μετά τις σχετικές αποκαλύψεις, ο Τέμπας απάντησε καταφατικά εφόσον ο Λαπόρτα δεν παρέχει τις κατάλληλες εξηγήσεις.

«Αν δεν δώσει εξηγήσεις, τότε έτσι νομίζω. Δεν έχει δώσει μια λογική εξήγηση για αυτές τις πληρωμές. Στην ανακοίνωση που έβγαλε η Μπαρτσελόνα, φαινόταν ότι όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία το έκαναν αυτό, κάτι που δεν ισχύει. Είναι ένα πράγμα το να διαθέτεις πρώην διαιτητές και άλλο το να διαθέτεις πρώην διαιτητές που είναι στην Επιτροπή Διαιτητών.

Είναι ένα θέμα που θα ήθελα να διευκρινιστεί. Ο καιρός που συνέβη αυτό, δεν είναι τρεις σεζόν, είναι πολλές. Κι επίσης με πολλές οδηγίες, όπως ότι δεν μιλούσαν μεταξύ τους. Δεν μου αρέσει τίποτα από αυτά» κατέληξε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα