Τσέλσι: Συμφώνησε με την Σεβίλλη για Κουντέ, δεν τα παρατάει η Μπαρτσελόνα

Newsroom
Τσέλσι: Συμφώνησε με την Σεβίλλη για Κουντέ, δεν τα παρατάει η Μπαρτσελόνα

bet365

Συνεχίζεται ο ανταγωνισμός Τσέλσι και Μπαρτσελόνα για το ποιος θα κάνει δικό του τον Ζιλς Κουντέ της Σεβίλλη.

Οι Καταλανοί μπορεί να έκλεισαν τον Αθπιλικουέτα από τους Λονδρέζους, όμως η επιθυμία τους για ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς τους δεν σταματάει εκεί, μιας και θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Γάλλο στόπερ των Ανδαλουσιάνων.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε.. σφήνα στην μεταγραφική προσπάθεια της Τσέλσι να αποκτήσει τον Κουντέ και έχει περιπλέξει πολύ την κατάσταση. Σύμφωνα με το «footmercato», ο ίδιος ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός προτιμάει να πάει στους «μπλαουγκράνα», οπότε έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους Λονδρέζους, οι οποίοι όμως τα έχουν βρει με την Σεβίλλη σ' ένα ποσό που ξεπερνάει τα 55 εκατ. ευρώ.

Οι Καταλανοί έχουν ζητήσει από τον παίκτη να απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις, ξεκινώντας με εκείνη την Τσέλσι, κάτι που όμως έχει αρχίσει να ενοχλεί την Σεβίλλη, η οποία από την στιγμή που ξέρει πως ο παίκτης δεν θα μείνει στο ρόστερ της, θέλει να τελειώσει με την υπόθεση της πώλησής του. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μόντσι εξήγησε στον ποδοσφαιριστή πως αν η Μπαρτσελόνα δεν κάνει σύντομα μία σοβαρή πρόταση, οι Ανδαλουσιάνοι θα προτιμήσουν την επιλογή της Τσέλσι. Ο Κουντέ δεν είναι αρνητικός στο σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, όμως την έχει σαν δεύτερη επιλογή στο μυαλό του.

Αυτή τη στιγμή καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Σεβίλλη από την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό φαίνεται να έχει συμβεί εξαιτίας του φόρτου που προκάλεσε η μεταγραφή του Λεβαντόφσκι, με την πρόταση των «μπλαουγκράνα» να αναμένεται τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου προ ημερών, εκείνη θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό κι έναν με δύο παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα