Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Τσέλσι για τον Αθπιλικουέτα

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Τσέλσι για τον Αθπιλικουέτα

bet365

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε κατ' αρχήν συμφωνία με την Τσέλσι για την μεταγραφή του Θέζαρ Αθπιλικουέτα συνεχίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Παρά το γεγονός πως τα χθεσινά ρεπορτάζ ήθελαν την Μπαρτσελόνα να μπαίνει... σφήνα στην Τσέλσι και να τα έχει βρει με τον Ζιλς Κουντέ, η τελική επιλογή της, σύμφωνα πάντα με την καταλανική «sport» για την θέση του κεντρικού αμυντικού είναι ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Μάλιστα οι Καταλανοί έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Τσέλσι για την μεταγραφή του με το ποσό αυτής να αναμένεται να κυμανθεί κάπου ανάμεσα στα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Ο Ισπανός σέντερ μπακ και εκ των αρχηγών της ομάδας του Λονδίνου έχει καταστήσει σαφές εδώ και καιρό πως θέλει να αποχωρήσει και να πάει στην Μπαρτσελόνα του Τσάβι.

Η Τσέλσι στην αρχή δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, όμως βλέποντας την επιθυμία του παίκτη να μην αλλάζει και το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023, φαίνεται πως τελικά θα του επιτρέψει να αποχωρήσει. Υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ του Αθπιλικουέτα και της Μπαρτσελόνα για το μεταξύ τους συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια δύο ετών με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο που θα ενεργοποιηθεί ανάλογα τα στάνταρ απόδοσης που θα πιάσει τις δύο πρώτες σεζόν.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει να παραμείνει ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Αυτός φαίνεται πως είναι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ της Λειψίας, ο οποίος αρέσει πολύ στον Γερμανό κόουτς της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα