Μαρσέιγ: Θέλει τον Ντεπάι της Μπαρτσελόνα

Newsroom
Μαρσέιγ: Θέλει τον Ντεπάι της Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μαρσέιγ επιθυμεί να κάνει δικό της τον Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα μετά από προεδρική προτροπή.

Οι «Μασσαλοί» άλλαξαν πρόσφατα προπονητή με τον Σαμπάολι να αποχωρεί λόγω της έλλειψης μεταγραφικών κινήσεων και φαίνεται ο πρόεδρος της Μαρσέιγ θέλει να το αλλάξει αυτό μετά τον ερχομό του νέου κόουτς της ομάδας, Ιβάν Τούντορ.

Ο Πάμπλο Λονγκόρια σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο θέλει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι και γι' αυτό έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες. Ο 28χρονος Ολλανδός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Μπαρτσελόνα κι έχει τοποθετηθεί στην λίστα των παικτών του συλλόγου που είναι προς παραχώρηση.

Ο Τσάβι είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολλανδού και τις ικανότητές του όμως έχει αποφασίσει να αφήσει το συγκεκριμένο θέμα να λυθεί από τον ίδιο τον παίκτη και την ομάδα.

Η καλή σχέση που έχει ο πρόεδρος της Μαρσέιγ με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μετά και την περσινή μεταγραφή του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε θα βοηθήσει σίγουρα στην υπόθεση αυτή.

Η μεταγραφή του, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όχι μόνο λόγω των χρημάτων που θα χρειαστούν, αλλά και επειδή πριν πάει στην Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν στην Λυών και ήταν μάλιστα και αρχηγός της ομάδας. Η έντονη αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες για την περίπτωση του Ντεπάι είναι και η Τότεναμ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα