Μαρσέιγ: Υπέγραψε διετές συμβόλαιο ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ

Μαρσέιγ: Υπέγραψε διετές συμβόλαιο ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ

Μαρσέιγ: Υπέγραψε διετές συμβόλαιο ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ

bet365

Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ και πλέον είναι επίσημα ο αντικαταστάτης του Χόρσε Σαμπάολι στη τεχνική ηγεσία των Μαρσεγέζων

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι με κάθε επισημότητα o νέος τεχνικός της Μαρσέιγ! Την προηγούμενη Παρασκευή (1/7) ο Χόρχε Σαμπάολι έριξε τη «βόμβα» και παραιτέθηκε από τους Μασσαλούς, λόγω διαφορών στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι Γάλλοι κινήθηκαν με γρήγορες κινήσεις και έκλεισαν από την επόμενη μέρα κιόλας τον αντικατάστατη του ιδιόρρυθμου, Αργεντινού τεχνικού, δίνοντας το «χρίσμα» στον Τούντορ. Τη Δευτέρα (4/7) η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την έναξη της συνεργασίας των δυο πλευρών μέχρι το 2024.

Ο 44χρονος τεχνικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην Ελλάς Βερόνα, την οποία κοούτσαρε σε 36 ματς με απολογισμό 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, με τους Ιταλούς να εξασφαλίζουν εύκολα την παραμονή στην Serie A, τερματίζοντας στην ένατη θέση με 53 βαθμούς. Ο Κροάτης έμεινε ελεύθερος από την Βερόνα στις 28 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως σε πρώιμο στάδιο της καριέρας του το 2015, σε ηλικία 37 ετών, είχε έρθει στη Super League για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης σε 45 ματς με τους Θεσσαλονικείες είχε 17 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Ο Τούντορ είχε αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα