Τότεναμ: Στοχεύει στην απόκτηση του Πάου Τόρες

Newsroom
Τότεναμ: Στοχεύει στην απόκτηση του Πάου Τόρες

bet365

Η Τότεναμ ψάχνεται για την ενίσχυση της άμυνάς της κι ένας από τους βασικούς της στόχους είναι ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ.

Ο Ισπανός στόπερ ήταν από τους «πυλώνες» της εξαιρετικής πορείας της Βιγιαρεάλ στο Champions League την σεζόν που μας πέρασε κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον προπονητή των «σπιρουνιών» Αντόνιο Κόντε, που θέλει να προσθέσει τον 25χρονο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο Ιταλός τεχνικός ήθελε έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό κι αυτή η επιθυμία του θα καλυφθεί με την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λενγκλέ από την Μπαρτσελόνα, όμως φαίνεται πως επιθυμεί και δεύτερη προσθήκη για την άμυνά του και ο Πάου Τόρες είναι η ιδανική επιλογή γι' αυτήν. Πέρυσι, ο Ισπανός διεθνής πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σκοράροντας έξι γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ ξεπερνώντας παράλληλα τα 4.000 αγωνιστικά λεπτά.

Την ίδια ώρα οι Άγγλοι σκέφτονται να χτυπήσουν ξανά την «πόρτα» της Μπαρτσελόνα για τον Μέμφις Ντεπάι ετοιμάζοντας μία προσφορά ύψους 35 εκ. ευρώ, που μπορεί να φαίνεται χαμηλή, αλλά μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Ολλανδού εξτρέμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, τα «σπιρούνια» προσπαθούν να φέρουν και χρήματα στα ταμεία τους για να συνεχίσουν τον πολυέξοδο μεταγραφικό σχεδιασμό τους και είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Στίβεν Μπέργκβαϊν στον Άγιαξ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα