Λαπόρτα: «Ξέρω ότι ο Ντεμπελέ συμφώνησε ήδη με άλλη ομάδα»

Λαπόρτα: «Ξέρω ότι ο Ντεμπελέ συμφώνησε ήδη με άλλη ομάδα»

Κώστας Τόπας
Λαπόρτα: «Ξέρω ότι ο Ντεμπελέ συμφώνησε ήδη με άλλη ομάδα»

bet365

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, μπορεί να παρέμεινε τελικά στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Τζουάν Λαπόρτα αποκάλυψε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει, μιας κι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Στη Βαρκελώνη υπήρχε ελπίδα μέχρι και την τελευταία στιγμή πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα αποχωρούσε εντός Ιανουαρίου, καθώς τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Τσέλσι είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Ωστόσο, ο Τσάβι είδε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να μην υπάρχουν εξελίξεις, με αποτέλεσμα ο Γάλλος εξτρέμ να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε ότι ο Ντεμπελέ πιθανότατα έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για το καλοκαίρι, ενώ στην παρουσίαση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επιβεβαίωσε πως ο 24χρονος Γάλλλος μεσοεπιθετικός δεν θα ανήκει την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

«Το καλοκαίρι θα φύγει. Είναι δική του απόφαση. Μάλιστα ξέρω πως ήδη έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών.

Πάντως, όλα δείχνουν πως αυτή η «άλλη ομάδα» είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βλέπει στο πρόσωπο του Ντεμπελέ τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαμπέ, ο οποίος πρόσφατα έδωσε τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της νέας σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα