Μπαρτσελόνα: Κρούση της Παρί για τον Ντεμπελέ!

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Κρούση της Παρί για τον Ντεμπελέ!

bet365

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή!

Χαραμάδα φωτός στη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ! Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Γάλλος αστέρας θα παραμείνει παροπλισμένος στη Βαρκελώνη μέχρι το τέλος της σεζόν, δημοσίευμα της «Sport» έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Σύμφωνα με το Καταλανικό Μέσο, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προσεγγίσει τις τελευταίες ώρες τους Μπλαουγκράνα για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν συμφωνία για τη μεταγραφή του 24χρονου εξτρέμ.

Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί ζητούν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του Ντεμπελέ, την ώρα που ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικώς με το γαλλικό κλαμπ. Πλέον μένει να φανεί αν θα βρεθεί εν ευθέτω χρόνω η φόρμουλα που θα επιτρέψει το deal μεταξύ των δυο κλαμπ, το οποίο μάλιστα δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και το όνομα του Μάουρο Ικάρντι ως έμψυχο αντάλλαγμα προς τη Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα η αποχώρηση του Ντεμπελέ από τη Βαρκελώνη ενδέχεται να φέρει εξελίξεις και στην υπόθεση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπεμαγιάνγκ, καθώς ο Γκαμπονέζος έχει συμφωνήσει με τους Μπλαουγκράνα και περιμένει το πράσινο φως για να πάρει το αεροπλάνο για Ισπανία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα