Τσέλσι: Καταθέτει άμεσα πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Καταθέτει άμεσα πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Ντεμπελέ

bet365

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα πρόταση στην Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να λύσει την «υπόθεση Ντεμπελέ» πριν κλείσει η χειμερινή μεταγραφική αγορά. Είτε με ανανέωση είτε με μεταγραφή. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «μπλαουγκράνα», Ματέου Αλεμάνι, έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να «επιλυθεί γρήγορα», τονίζοντας πως ο Γάλλος εξτρέμ θα πρέπει να παραχωρηθεί άμεσα σε κάποια ομάδα, μιας και δεν βρίσκεται ούτε στα βασικά πλάνα του Τσάβι.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η «Mirror», η Τσέλσι παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τόμας Τούχελ είναι θετικός στην μεταγραφή του Ντεμπελέ στους Λονδρέζους, οι οποίοι θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τη μορφή δανεισμού, πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στην Βαρκελώνη πάντως ταξίδεψε πρόσφατα ο μάνατζερ του Ουσμάν Ντεμπελέ, χωρίς ωστόσο να έχει κάτσει ξανά στο τραπέζι με τους ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα