Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Ουνιόν και Φράιμπουργκ

Βασίλης Μπαλατσός
Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Ουνιόν και Φράιμπουργκ

bet365

Τα εισιτήρια τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας «σφράγισαν» η Ουνιόν Βερολίνου και η Φράιμπουργκ και έκλεισαν την οκτάδα.

Ολοκληρώθηκε απόψε (19/1) η φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας με την Ουνιόν Βερολίνου και τη Φράιμπουργκ να είναι οι δυο τελευταίες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης των «εκπλήξεων». Θυμίζουμε πως η Ζανκτ Πάουλι της δεύτερης κατηγορίας απέκλεισε την Ντόρτμουντ, ενώ το Ανόβερο του Νίκλας Χουλτ, που επίσης αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου απέκλησε με 3-0 τη Γκλάντμπαχ, η οποία στον προηγούμενο γύρο είχε συντρίψει τη Μπάγερν Μονάχου με 5-0.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου η Χέρτα ηττήθηκε από τη «συμπολίτισα» Ουνιόν με σκορ 3-2. Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» γηρήγορα και άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Αντρέας Βογκλσάμερ, ενώ βρήκαν και γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 50' ο Νίκλας Σταρκ άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Μετά από τέσσερα λεπτά (54') ήταν σειρά του Ράνι Κεντίρα να στείλει τη μπάλα στα δικά του δίχτυα και να μειώνει τον σκορ, όμως μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Ρόμπιν Κνόχε έκανε το 3-1. Η Χέρτα κατάφερε μόνο να μειώσει την έκταση του σκορ, χάρη στο τέρμα του Σερντάρ στο 90+5'

Eύκολη πρόκριση είχε η Φράιμπουργκ, καθώς υπέταξε εκτός έδρας τη Χόφενχαϊμ με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκρίφο, με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ στο 35' διαμόρφωσε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά το χέρι του Όλιβερ Μπάουμαν μέσα στην περιοχή. Στο 53' η Χόφενχαϊμ μπήκε ξανά στο παιχνίδι, καθώς ο Νίκο Σχλότερμπεκ σημείωσε αυτογκόλ. Δυο λεπτά μετά το αυτογκόλ ο Σχέιντ σκόραρε μετά από ασίστ του Ντεμίροβιτς και έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του και στο 68' ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Ντεμίροβιτς έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η οκτάδα των προημιτελικών:

  • Φράιμπουργκ
  • Ζανκτ Πάουλι
  • Καρλσρούη
  • Αννόβερο
  • Ουνιόν Βερολίνου
  • Αμβούργο
  • Λειψία
  • Μπόχουμ
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα