Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ 2-1: Αποκλεισμός σοκ για τους Βεστφαλούς!

Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ 2-1: Αποκλεισμός σοκ για τους Βεστφαλούς!

Newsroom
Ζανκτ Πάουλι - Ντόρτμουντ 2-1: Αποκλεισμός σοκ για τους Βεστφαλούς!

bet365

Η Ζανκτ Πάουλι σόκαρε τη Ντόρτμουντ, επικράτησε 2-1 εντός έδρας και την άφησε εκτός κυπέλλου. Πρόκριση για Καρλσρούη, Αμβούργο και Μπόχουμ.

Το κύπελλο Γερμανίας συνεχίζει με εκπλήξεις κι αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ντόρτμουντ να μείνει εκτός συνέχειας. Η ομάδα της Βεστφαλίας που δίνει μάχη τίτλου στη Bundesliga, αποκλείστηκε από ομάδα Β' κατηγορίας, καθώς ηττήθηκε 2-1 εκτός από τη Ζανκτ Πάουλι.

Για πρώτη φορά από τη σεζόν 2006/07, ούτε η Μπάγερν ούτε η Ντόρτμουντ έφτασαν στα προημιτελικά του DFB Cup. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με σοβαρά προβλήματα στην τελική προσπαθεια και τον Χάαλαντ ολομόναχο στην επίθεση να δίνει μάχες, η Ντόρτμουντ δε θα μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο. Η πρωτοπόρος της Β' κατηγορίας ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Αμενιδο, ενώ στο 40ο λεπτό ήρθε το αυτογκόλ του Βίτσελ. Ο Χάαλαντ μείωσε σε 2-1, αλλά η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Στα προημιτελικά και η Καρλσρούη, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μόναχο 1860. Το Αμβούργο πέρασε στα πέναλτι το εμπόδιο της Κολωνίας, ενώ η Μπόχουμ επικράτησε 3-1 της Μάιντς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα