Λειψία - Χάνζα Ροστόκ 2-0: «Σβηστά» την πρόκριση οι Ταύροι

Newsroom
Λειψία - Χάνζα Ροστόκ 2-0: «Σβηστά» την πρόκριση οι Ταύροι

bet365

Η Λειψία δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Χάνζα Ρόστοκ (2-0) και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου, την ίδια ώρα που η Γκλάντμπαχ υπέστη ταπεινωτική ήττα από το Αννόβερο (3-0) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα για τη Λειψία που δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω της το καταστροφικό πρώτο μισό της σεζόν και διατηρεί φέτος το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη φορά οι Ταύροι παρουσίασαν το σοβαρό πρόσωπό του 2022 στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στην Χάνζα Ρόστοκ της δεύτερης κατηγορίας, της οποίας επικράτησαν 2-0 και πήραν άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Πούλσεν μόλις στο 6΄,με τον Ντάνι Όλμο να σφραγίζει τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο 82΄.

Εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση βίωσε η Γκλάντμπαχ, η οποία υπέστη ταπεινωτική ήττα 3-0 από το Αννόβερο της Zweite Liga και αποχαιρέτησε οριστικά τη φετινή διοργάνωση. Ο Μπάιερ έβαλε από νωρίς μπροστά τους γηπεδούχους (4΄) προτού ο Κερκ διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στο 36΄(2-0). Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μπάιερ (51΄) με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χαρίζοντας με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στο Αννόβερο, το οποίο αποτέλεσε την πολλοστή ομάδα φέτος που εκθέτει τα ατελείωτα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Άντι Χίτερ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα