Οι πρώτες μάχες των ημιτελικών σε ΟΑΚΑ και Ζωσιμάδες

Gazzetta team
Οι πρώτες μάχες των ημιτελικών σε ΟΑΚΑ και Ζωσιμάδες

bet365

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει σήμερα (07/04). Πότε θα γίνουν τα ματς και που μπορείτε να τα δείτε.

AEK - ΠΑΟΚ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κορυφαίο live. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αρχικά στις 18:00 (COSMOTE SPORT 2HD) ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει ξανά διαθέσιμο τον Κριζμάν καθώς ο Κροάτης φορ συνεχίζει ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ νοκ-άουτ παραμένει και ο Σιόντης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» με νέα φανέλα που φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν και τις ένδοξες μέρες της ομάδας των Ιωαννίνων. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στα Γιάννινα χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, λόγω του προβλήματος και των ενοχλήσεων που έχει ενώ ο Ρέαμπτσιουκ που είχε θέματα με ενοχλήσεις και την καταπόνηση από τα συνεχόμενα παιχνίδια του είναι κανονικά στα ονόματα της αποστολής.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.
Οσον αφορά τον ρέφερι της αναμέτρησης, αυτός θα είναι ο Άντρις Τρεϊμάνις με βοηθούς τους Γκουντερμάνις και Σπασιονίκοβς.
Δύο ώρες αργότερα (20:00, CosmoteSport 3HD) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο ΟΑΚΑ. Αμφότεροι οι Δικέφαλοι προέρχονται από μεγάλες ήττες. Η Ένωση με 5-1 από τον Ολυμπιακό και οι «ασπρόμαυροι» με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με αρκετές απουσίες, καθώς Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Μπακάκη, Ραντόνια, Χριστόπουλο, Σάκχοφ και Σιμόες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε άπαντες τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αθήνα στην αποστολή, και αναμένεται να «κόψει» πέντε ποδοσφαιριστές για να προκύψει η τελική 20αδα, λίγο πριν τη σέντρα.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Λύρατζης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Καγκάβα , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας
Ο ρέφερι του ντέρμπι των Δικεφάλων θα είναι ο Γκεόργκι Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μάρτιν Μαργκαρίτοφ και Ντιγιάν Χριστόφ.
18:00 COSMOTE SPORT 2 HD
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας
20:00 COSMOTE SPORT 3 HD
  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδας
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα