ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες στην αποστολή του ημιτελικού με την ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες στην αποστολή του ημιτελικού με την ΑΕΚ (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, και ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε άπαντες τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αθήνα στην αποστολή.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η σημερινή (06/04) προπόνηση για τους «ασπρόμαυρους» είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του αγώνα με την Ένωση, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε άπαντες τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αθήνα στην αποστολή, και αναμένεται να «κόψει» πέντε ποδοσφαιριστές για να προκύψει η τελική 20αδα, λίγο πριν τη σέντρα.

Αναλυτικά:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Λύρατζης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Καγκάβα , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα