Η νέα ιστορική φανέλα του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pic & vid)

Θοδωρής Βασίλης
Η νέα ιστορική φανέλα του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pic & vid)

bet365

O Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τη νέα του επετειακή φανέλα η οποία εμπνέεται από την τρομερή ομάδα της δεκαετίας του 70. Ντεμπούτο κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Την ιστορική του φανέλα η οποία είναι εμπνευσμένη από την σούπερ ομάδα της δεακετίας του 70 παρουσίασε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Σχεδιασμένη από την εταιρία Kappa και το Hall Of Brands η φανέλα αυτή φέρνει υπέροχες αναμνήσεις από την εκείνη την ιστορική ομάδα.

Το σχέδιο της φανέλας είναι άσπρο με μια κάθετη παχιά ρήγα στο μέρος της καρδιάς. Ήδη οι πρώτες εντυπώσεις από την φανέλα είναι άκρως εντυπωσιακές. Η νέα αυτή φανέλα θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες με την ελπίδα να φέρει το ανάλογο γούρι.

Η κληρονομιά μας είναι το μέλλον μας και ο οδηγός μας από την πρώτη μέρα του φετινού ταξιδιού μας στην πρώτη...

Δημοσιεύτηκε από PAS Giannina FC στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Δείτε στο βίντεο τη νέα φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα