Euro 2020: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το τουρνουά

Gazzetta team
Euro 2020: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το τουρνουά

bet365

Χωρίς Έλληνα η λίστα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα ματς του Euro το ερχόμενο καλοκαίρι. Ακόμη και Αργεντινός στη 19μελή λίστα, στο πλαίσιο ανταλλαγής με την CONMEBOL για το Copa America. Τέταρτη η Στεφανί Φραπάρ.

Η UEFA ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (21/4) τη λίστα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τα ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου. Στη 19μελή λίστα δεν υπάρχει Έλληνας.

Δεν θα σφυρίξει δηλαδή ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο μοναδικός που είχε πιθανότητες να βρίσκεται στην επιλογή. Οι 18 Ευρωπαίοι διαιτητές είναι γνωστοί, άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν κληθεί από την ΕΠΟ να σφυρίξουν αγώνες της Super League Interwetten στο παρελθόν.

Τη λίστα συμπληρώνει ο Αργεντινός, Φερνάντο Ραπαλίνι, στο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής με την CONMEBOL. Αντίστοιχα ο Ισπανός, Χεσούς Χιλ Μανθάνο, θα σφυρίξει ματς του Copa America 2021 στα γήπεδα της Αργεντινής και της Κολομβίας.

Τέταρτη θα είναι η Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ, πρώτη φορά που επιλέγεται γυναίκα για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών (έχει σφυρίξει ματς συλλόγων και εθνικών ομάδων ανδρών)!

Αναλυτικά: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία), Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία), Ματέου Λαόθ (Ισπανία), Κάρλος ντελ Θέρο (Ισπανία), Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία), Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία), Ντανιέλ Ορσάτο (Ιταλία), Όρελ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία), Οβίντιου Χάτετζαν (Ρουμανία), Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία), Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία), Άντονι Τέιλορ (Αγγλία), Ίστβαν Κόβατς (Ρουμανία), Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία), Μπιερν Κάιπερς (Ολλανδία), Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία).

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα