Ρεάλ Μαδρίτης: Το κάζο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς Ράμος - Βαράν (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Το κάζο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χωρίς Ράμος - Βαράν (vid)

bet365

Δύο και πλέον χρόνια μετά, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να παίξει ματς Champions League (κόντρα στη Λίβερπουλ, 22:00, Cosmotesports1HD) χωρίς το βασικό της δίδυμο στόπερ και η πιο πρόσφατη αντίστοιχη εμπειρία είχε εξελιχθεί στο απόλυτο κάζο.

Η νέα συνάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ σε επίπεδο Champions League (22:00, Cosmotesports1HD) ξυπνά μνήμες από τον μεταξύ τους τελικό στο Κίεβο το 2018. Μνήμες «σκοτεινές» από πλευράς Reds, οι οποίοι είχαν χάσει με σκληρό τρόπο το τρόπαιο κι όσο κι αν ο Γιούργκεν Κλοπ το αρνείται, έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν άτυπη εκδίκηση. Στην περίπτωση της Βασίλισσας, όμως, είναι μια άλλη θύμηση του πρόσφατου παρελθόντος που αιωρείται επικίνδυνα πάνω από το «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και ζωντανεύει μετά την είδηση ότι και ο Ραφαέλ Βαράν μένει εκτός αναμέτρησης, έχοντας δείξει θετικός στον κορονοϊό.

Πλέον, ο Ζινεντίν Ζιντάν καλείται να παρατάξει τους Μερένγκες με δίδυμο στόπερ τους Μιλιτάο-Νάτσο, καθώς ο κάπτεν και πολυτιμότερος παίκτης της οπισθοφυλακής, Σέρχιο Ράμος δεν είναι διαθέσιμος εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αυτό ακριβώς το σενάριο, η κοινή απουσία Ράμος-Βαράν από ματς της Ρεάλ στο Champions League, έχει επαναληφθεί μόλις μία φορά την τελευταία πενταετία. Και το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για τους Μαδριλένους.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η σίγουρα 1η στον όμιλό της, Ρεάλ, υποδέχθηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την σίγουρα 4η, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επί ημερών Σαντιάγο Σολάρι και με εκτεταμένο rotation στη σύνθεσή της. Η εικόνα της Βασίλισσας ήταν τραγική και αυτό αποτυπώθηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο στο τελικό σκορ, με τους Μοσχοβίτες να υποβάλουν τη Ρεάλ στη βαρύτερη ως τότε εντός έδρας ήττα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (0-3).

Μένει να φανεί αν η απουσία των δύο αμυντικών θα στοιχίσει ξανά στην ομάδα του Ζιντάν κι αν η Λίβερπουλ θα εκμεταλλευτεί αυτή τη σπάνια ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα