Κλοπ για Ράμος και τελικό Κιέβου: «Δεν θα τον προσκαλούσα και στα γενέθλιά μου»

Gazzetta team
Κλοπ για Ράμος και τελικό Κιέβου: «Δεν θα τον προσκαλούσα και στα γενέθλιά μου»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ περιέγραψε το πώς ένιωθε για τον Σέρχιο Ράμος μετά τον τελικό του 2018 στο Κίεβο, ενώ αποδέχθηκε με ευχαρίστηση τον τίτλο του αουτσάιντερ για τη Λίβερπουλ, στην επικείμενη μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης (6/4, 22:00, Cosmotesports2HD),

Από τη στιγμή που διασταυρώθηκαν στην κληρωτίδα, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ανέσυραν στο μυαλό μνήμες από το 2018 και τον τελικό του Champions League στο Κίεβο. Εκεί που οι Μερένγκες έραψαν το 13ο αστέρι τους, ο Λόρις Κάριους στιγματίστηκε και ο Σέρχιο Ράμος έγινε η πέτρα του σκανδάλου για το μαρκάρισμα που έθεσε νοκ-άουτ τον Σαλάχ από νωρίς.

Με όλο αυτό το κουβάρι να ξεδιπλώνεται λίγες ώρες πριν από τη νέα συνάντησή τους για τους «8» της φετινής διοργάνωσης (6/4, 22:00, Cosmotesports1HD), ο Γιούργκεν Κλοπ δέχθηκε αναμενόμενα ερωτήσεις περί «εκδίκησης» και ευκαιρίας να ξεπληρώσουν εκείνη την ήττα στους Μαδριλένους στη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, ο Γερμανός coach ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται ως στόχος για τους Reds, παραδεχόμενος, όμως, τη σχετική αντιπάθεια που έτρεφε για τον κάπτεν της Βασίλισσας και την «πικρή» γεύση που του είχε αφήσει ο τελικός του Κιέβου.

«Το κίνητρο μου είναι στο ύψιστο επίπεδο διότι θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει να κάνει με το 2018. Αν κάποιος με ρωτούσε έναν μήνα μετά τον τελικό αν θα προσκαλούσα τον Σέρχιο Ράμος στα 60α μου γενέθλια; Όχι, δεν θα τον προσκαλούσα. Αλλά αυτό συνέβη πριν από πολύ καιρό».

«Δεν έχουμε έρθει για εκδίκηση, αλλά θα ήταν ωραίο να περάσουμε. Νιώθουμε ότι είναι καλή στιγμή για εμάς κι ελπίζουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με το ποιος είναι το φαβορί στο ζευγάρι, απάντησε:

«Άκουσα έξω ότι όλοι θεωρούν φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έξοχα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον ρόλο του αουτσάιντερ».

«Δεν έχει να κάνει με το να δείξουμε στον κόσμο, έχει να κάνει με τη δική μας επιθυμία να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι συνεχίζουμε να παλεύουμε. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς στο πρωτάθλημα και πρέπει να κυνηγήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας προσπαθήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα