Champions League: Επιστροφή των φιλάθλων με όριο το 30%

Gazzetta team
Champions League: Επιστροφή των φιλάθλων με όριο το 30%

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε ότι επιτρέπει την επιστροφή των φιλάθλων στο 30% της χωρητικότητας των γηπέδων σε Champions League και Europa League, πάντα με γνώμονα τα μέτρα της κάθε κυβέρνησης στη χώρα.

«Σεντόνι» μπροστά σε εξέδρες με κόσμο ετοιμάζονται να κουνήσουν οι 32 ομάδες του φετινού Champions League, ανάμεσά στις οποίες και ο Ολυμπιακός.

Η UEFA ανακοίνωσε πως θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα ευρωπαϊκά ματς των ομίλων τόσο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όσο και στο Europa League (εξέλιξη που αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως την ΑΕΚ), με τα γήπεδα να ανοίγουν κατά 30% της συνολικής χωρητικότητάς τους.

Ανάμεσα σε όσα εξήγγειλε η διοργανώτρια αρχή, βασικός παράγοντας για την επιστροφή του κόσμου είναι τα τοπικά μέτρα που έχει λάβει κάθε χώρα, συνεπώς τον τελικό λόγο στην εκ νέου είσοδο του κόσμου στα ματς θα έχει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Για τους Ερυθρόλευκους, αυτό σημαίνει πως αν Αγγλία, Πορτογαλία και Γαλλία συναινέσουν ως τα τέλη Δεκεμβρίου στη μαζική επιστροφή οπαδών, τότε θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ αντίστοιχα μπροστά σε κοινό περίπου 18-20 χιλιάδων. Το ίδιο ποσοστό για το «Γ. Καραϊσκάκης» αναλογεί σε περίπου 9.000.

Σημειώνεται ότι η απόφαση θα εφαρμοστεί από τα προσεχή ματς των εθνικών ομάδων για το Nations League, ενώ σε κάθε διοργάνωση δεν θα επιτρέπεται η παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα