Ο Ολυμπιακός έχει θετικό ρεκόρ ως γηπεδούχος κόντρα σε Αγγλους (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει θετικό ρεκόρ ως γηπεδούχος κόντρα σε Αγγλους (vids)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός έχει θετικό ρεκόρ ως γηπεδούχος κόντρα σε Αγγλους (vids)

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά στην ιστορία τους και έχασαν μόνο 4 από τα 10 τελευταία τους ματς με ομάδες της Premier League
Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα συγκρουστούν Ολυμπιακός και Μάντσεστερ Σίτι και οι «πολίτες» θα γίνουν ακόμη μία αγγλική ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι». Που έχουν ακόμη νωπές τις μνήμες από τον περσινό τους θρίαμβο επί της Αρσεναλ, ενώ ας μην ξεχνάμε πως αποκλείστηκαν μεν στη συνέχεια από τη Γουλβς, αλλά άξιζαν καλύτερης τύχης.
Σε συνολικά 34 αγώνες των Πειραιωτών με συλλόγους της χώρας έχουν μεν αρνητικό ρεκόρ (9-6-19), όμως την τελευταία πενταετία η παράδοση είναι άκρως ισορροπημένη. Από το 2015 και σε 10 αναμετρήσεις τους μετρούν 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ τα 2 από τα 4 παιχνίδια που ηττήθηκαν ήταν στο γκολ (1-0 πρόσφατα από τη Γουλβς στο Μολινό και 2-1 από την Αρσεναλ στο Φάληρο τον περασμένο Φλεβάρη).
Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» ως γηπεδούχοι έχουν θετικό ρεκόρ απέναντι σε αγγλικές ομάδες (7-5-5), αλλά εκτός έδρας έχασαν στις 14 από τις 17 εκεί επισκέψεις τους (2-1-14 το ρεκόρ τους, κέρδισαν φέτος και το 2015 τους «κανονιέρηδες»).
Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν μόνο μία ελληνική ομάδα, τον Αρη τη σεζόν 2010/11 για τους τότε ομίλους του Europa League. Οι «πολίτες» επικράτησαν 3-0 στο νησί, ενώ η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξε χωρίς σκορ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα