Νεϊμάρ: «Έπρεπε να είχα σταματήσει το ματς με την Μαρσέιγ»

Gazzetta team
Νεϊμάρ: «Έπρεπε να είχα σταματήσει το ματς με την Μαρσέιγ»

bet365

Με αφορμή την διακοπή του Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασάκσεχιρ για ρατσιστικό σχόλιο, ο Νεϊμάρ υποστήριξε ότι έπρεπε να είχε αποχωρήσει από το γήπεδο στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ, στο οποίο υποστηρίζει ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Ισπανό αμυντικό Άλβαρο Γονθάλεθ.

Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμεν – Μπασάκσεχιρ με το ρατσιστικό σχόλιο (;) του τέταρτου διαιτητή στον Πιέρ Ουεμπό άγγιξε ιδιαιτέρως τον Νεϊμάρ, ο οποίος θυμήθηκε το επεισοδιακό ντέρμπι με την Μαρσέιγ στην αρχή της σεζόν.

«Έπρεπε να είχα σταματήσει τον αγώνα με την Μαρσέιγ» δήλωσε ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί, ο οποίος μέχρι σήμερα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής (λεκτικής) επίθεσης από τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Μασσαλίας, Άλβαρο Γονθάλεθ.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, πολύ ευαίσθητο, δυστυχώς προκλήθηκε αυτή η κατάσταση που είναι ενοχλητική. Συνέβη μαζί μου στην αρχή της σεζόν. Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό, δυστυχώς, να πέφτεις θύμα υπονοούμενου για το χρώμα του δέρματος σου» είπε στο δίκτυο «Telefoot» ο Νέι, προσθέτοντας για την αποχώρηση των δύο ομάδων ότι «εμείς το κάναμε πολύ καλά, αυτό πρέπει να γίνεται. Πέρασε από το κεφάλι μου την πρώτη φορά και αυτό έπρεπε να είχα κάνει». Για την ιστορία, ούτε ο Νεϊμάρ, αλλά ούτε και ο Άλβαρο είχαν τιμωρηθεί για το επεισόδιο τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα