Νεϊμάρ – Άλβαρο: Το βίντεο της διαμάχης δεν είναι επαρκές... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ – Άλβαρο: Το βίντεο της διαμάχης δεν είναι επαρκές... (vid)

bet365

Το τηλεοπτικό δίκτυο beIN Sports δημοσιοποίησε όλο το βίντεο από τις κάμερες που έχουν πιάσει τον καυγά του Νεϊμάρ με τον Άλβαρο, όμως, το Telefoot τονίζει πως δεν είναι επαρκές για την καταγγελία του Βραζιλιάνου περί ρατσιστικής επίθεσης...

Ο Νεϊμάρ ισχυρίζεται πως άκουσε τον Άλβαρο να τον βρίζει αισχρά με ρατσιστικό χαρακτηρισμό στις καθυστερήσεις όταν και σημειώθηκε σύρραξη με γροθιές, κλωτσιές και πέντε αποβολές στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην Παρί και τη Μαρσέιγ.

Έκτοτε έχει ξεκινήσει μια μεγάλη ιστορία αναφορικά με τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο, ο Νεϊμάρ βρίσκει συμμάχους για να διαδοθεί η ιστορία και να ξαναγίνει εκστρατεία κατά των διακρίσεων.

Οι Μασσαλοί υπερασπίζονται τον ποδοσφαιριστή τους και η αλήθεια είναι ότι πέρα από την διαμάχη των δύο παικτών, προς το παρόν δεν υπάρχει σαφές αποδεικτικό στοιχείο για την καταγγελία του Βραζιλιάνου αστέρα.

Το Telefoot τονίζει ότι δεν κατάφερε από το βίντεο του αγώνα να ακούσει τα συγκεκριμένα λόγια για τα οποία κατηγορείται ο Άλβαρο, ενώ το beIN Sports δημοσιοποίησε όλο το βίντεο από την παρακάμερα, όμως και πάλι δεν φαίνεται να βγαίνει άκρη...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα